Naturisten Kralingen

Nieuws van Naturisten Kralingen

   Feb 04

Slechte start 2013 naturisten strandje.

Grote schik toen bleek dat begin 2013 het naturistenstrandje van het Kralingsebos in Rotterdam weer eens volledig kaal gekapt, gerooid en gesnoeid was door Gemeentewerken. Dit weer geheel tegen de afspraak die met de deelgemeente Kralingen Crooswijk  en Gemeentewerken gemaakt was het niet meer op een dergelijke manier te doen. Om aan het begin van het seizoen de begroeiing onvoldoende hersteld blijkt om beschut tegen de wind te zitten en met name de privacy van de naturistische bezoekers te waarborgen en reacties van ongevraagd met bloot geconfonteerde voorbijgangers op het langsgelegen voet- en fietspad te voorkomen.


 

 
 

 

 

 
Planten en bloemen zijn volledig weggemaaid door Gemeentewerken Rotterdam. Het naaktstrandje is sinds begin 2013 veranderd in een saaie winderige vlakte zonder enige privacy.

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>