Naturisten Kralingen

Nieuws van Naturisten Kralingen

   Mar 14

Naturistenseizoen 2014 begint lekker vroeg op naaktstrandje Kralingse bos.

Dankzij het prachtige weer werd het naturistenstrandje op zondag 9 maart weer goed bezocht door blote zonaanbidders. Ook de daarop volgende dagen was er veel belangstelling voor het naturistenstrandje hoewel het voorjaar nog moet komen er nog nauwelijks een blad aan de bomen zit.

Ook de politie liet zich nog even zien op het strandje om polshoogte te nemen en een praatje te maken met de aanwezige naaktrecreanten. Wat zeer op prijs wordt gesteld gezien de overlast van een aantal seksbeluste heren die vorig jaar ernstig misbruik maakten van het strandje. Waar dat toe kan leiden bewijst te geschiedenis met het naaktstrandje in het Delfse hout maar weer. 
meer hier over..
Wij gaan er vanuit dat regelmatig toezicht een preventieve werking heeft waardoor de overlast van de heren beperkt wordt en ze hun heil zoeken op de daarvoor aangewezen zone in het bos. (de “HOP” Homo Ontmoetings Plek) Wij raden dan ook dit jaar iedereen aan om melding te maken van ongewenst gedrag en de daders bij voorkeur hierop aan te spreken als dit mogelijk is om het naaktstrandje schoon, veilig en prettig te houden voor de echte liefhebbers.

Gemeentewerken is dit jaar (tot nu toe) terughoudender te werk gegaan dan voorgaande jaren met snoeien door de wilgen aan de slootkant om en om te knotten en de begroeiing in het middengedeelte en de afscheiding met het textielstrand voorlopig ongemoeid te laten.

Wij verwachten dat met de huidige temperaturen de bomen en struiken weer spoedig uit gaan lopen en het strandje weer een groene oase wordt en de naaktrecreant niet meer zichtbaar is vanaf het voetpad en fietspad.

SAMSUNG CSC

De wilgen aan de slootkant zijn om en om gesnoeid zodat het strandje eerder aan het zicht ontrokken wordt als de natuur gaat uitlopen.
(foto: Dirk)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>