Naturisten Kralingen

Nieuws van Naturisten Kralingen

   May 10

Naturisten Kralingen klagen over over zichtbaarheid strandje bij deelgemeente.

Naar aanleiding van het grote aantal negatieve reacties van gebruikers van het naaktstrandje in het Kralingse bosĀ  op de rigoureuze snoeipraktijken van Gemeentewerken en de daarmee samenhangende volledige zichtbaarheid van het naaktstrandje van buitenaf heeft Naturisten Kralingen contact opgenomen met de deelgemeente Kralingen Crooswijk. Naturisten Kralingen stelde hierbij dat de gemeente ingaat tegen eerder gemaakte afspraken hierover met NK.

De deelgemeente gaf hierop als reactie dat het zeker niet de bedoeling is om naturisten te kijk te zetten en het ook onwenselijk te vinden dat het strandje zichtbaar is vanaf het fiets- en voetpad.

De deelgemeente heeft gemeentewerken extra beplanting in de vorm van een struikensoort aan laten brengen tussen de wilgjes aan de slootkant en aan de toegangszijde. Het is de bedoeling dat dit uitgroeit en onderhouden wordt tot een haag om zo de privacy van de naturistische bezoekers te garanderen. Hoewel Naturisten Kralingen een voorkeur had voor een andere oplossing is ze van mening dat dit een acceptabele oplossing is waarbij een groot gedeelte van de tijd het strandje afdoende aan het oog van voorbijgangers en niet naturistische recreanten onttrokken zal zijn mits er in het vervolg zorgvuldiger gesnoeid wordt.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>