Naturisten Kralingen

Nieuws van Naturisten Kralingen

   Aug 12

Gemeentewerken Rotterdam komt afspraken over het naaktstrandje weer niet na.

DSC_1162[1]-001

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoewel Naturisten Kralingen de laatste jaren duidelijke afspraken over de veiligheid en inrichting van het naturistenstrandje aan de Kralingse plas heeft gemaakt met de deelgemeente Kralingen-Crooswijk  en met het hoofd Gemeentewerken die voor het groenonderhoud verantwoordelijk is, zijn deze weer niet nagekomen door de laatste partij.  Belangrijk punt hierin was voor Naturisten Kralingen dat waarbij de privacy van de bezoekers en de natuur gerespecteerd zouden worden.  (zie onder meer ons artikel uit februari 2013 en het artikel uit maart 2013)  Gemeentewerken heeft toch gemeend de heggenschaar te moeten hanteren en de scheidingsheg tot op kniehoogte te moeten kortwieken. Dit tegen uitdrukkelijk verzoek van ons hierin terughoudend te zijn en nadat de heg eindelijk een goede dichtheid en hoogte had bereikt naar mening van de bezoekers.

DSC_1161[1]-001

 

 

 

 

 

 

 

NK sympathisant Koos zegt hierover het volgende: het lijkt erop dat Gemeentewerken Rotterdam ons niet graag ter wille wil zijn en ons ons liever kwijt is, we vragen al anderhalf jaar om een extra vuilnisbak en reparatie van de bestaande vuilnisbak waar niet op gereageerd wordt maar  om te snoeien  zodat we weer volledig zichtbaar zijn is Gemeentewerken Rotterdam er weer  als de kippen erbij.. Nadat Gemeentewerken Rotterdam de de heg tussen het naturistenstrand en het textielstrand gesnoeid had nam de overlast weer duidelijk toe. Groepjes geklede mensen stonden over de heg te staren of  gingen op het scheidingshek zitten om blote mensen aan de andere kant te beloeren. Vaak worden er dan dingen geroepen en/of  gebaren gemaakt.  Blijkbaar is Gemeentewerken Rotterdam van mening dat het naaktstrandje een soort Blijdorp moet zijn en dat naturisten te kijk moeten worden gezet.

DSC_1160[1]-001

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>